NK Tegenwindfietsen Eneco

NK Tegenwindfietsen Eneco

NK Tegenwindfietsen Eneco

NK Tegenwindfietsen Eneco

NK Tegenwindfietsen Eneco

BT website Keyvisual 1080 x 1105 NKT

Volgens Wikipedia is het NK Tegenwindfietsen; 'Een jaarlijks terugkerend open Nederlands Kampioenschap dat plaatsvindt bij storm sinds 2013.'


Volgens ons is het een jaarlijkse terugkerende last minute operatie, waarbij we telkens met een nieuw thema en een héél team aan getalenteerde mensen in de startblokken staan, om bij windkracht 7 of hoger, er een evenement van jewelste van te maken. Denk aan Stormbestendige tribunes, een Vomit-Area en een Stormorkest. Je kunt het zo gek niet bedenken. En of je nu Ciara, Willem of Dennis heet wij fietsen je met alle plezier tegemoet!

Hollandse Wind was ooit een afstandelijk energie product dat wel een fris briesje kon gebruiken. Totdat we dit omturnden tot een stormloop naar de Oosterscheldekering, waar we jaarlijks een zooitje gedurfde fietsers in beweging krijgen, tegen alle windstromingen in. En dat is zelfs The New York Times niet onopgemerkt gebleven.

Eneco NKT Video Still 2
Play
Play

Resultaat

8.8 miljoen
PR-waarde met 21.343 publicaties in o.a. The New York Times, The Guardian en Fox News
225
Uitgetelde fietsers met 1 lekke band en 3 natte winden
Prijzen
ADCN, Cannes Lions shortlist, Esprix en SAN accent
Actionable idea.

Het NK Tegenwindfietsen is haast de definitie van een actionable idea. Het is zo actionable dat de 225 startbewijzen keer op Kering binnen 4 uur zijn uitverkocht. Het NKT staat dan ook op menig bucket list.

900