Ideas worth spreading TEDx

Ideas worth spreading TEDx

Ideas worth spreading TEDx

Ideas worth spreading TEDx

Ideas worth spreading TEDx

BT website Keyvisual 1080 x 1105 TE Dx

Ideas worth spreading

TED biedt een podium aan ‘ideas worth spreading’. De ‘talks’ veroveren de wereld en inmiddels heeft iedereen wel eens via YouTube zo’n inspirerend verhaal beluisterd. Onder licentie van TED worden deze events ook in Amsterdam georganiseerd door voornamelijk mega betrokken vrijwilligers.

Die vrijwilligers voelen zich enorm verbonden met de missie van TED om inspirerende verhalen die de wereld kunnen veranderen, een podium te geven. Dat is een missie waarin Being There zich volledig herkent. En daarom zijn we sinds 2018 partner van TEDxAmsterdam.

We helpen met van alles: van het brainstormen over een nieuw thema voor een komend event, tot het brainstormen over hoe we de impact van de kansrijkste ideeën kunnen vergroten. En van hoe we de kaartverkoop een boost kunnen geven tot aan het fantastisch maken van het show en experience design.

In 2020 konden de live events helaas door Covid niet doorgaan. We werkten mee aan een kleinschaligere vorm voor de events met 100 bezoekers en een livestream.

Ook in 2021 organiseerden we TEDxAMSTERDAM op deze manier. In de Beurs van Berlage! We hielpen bij het ontwikkelen van een thema dat inspireerde te reflecteren op wat we allemaal hebben meegemaakt én om heel anders te gaan denken. Dit werd: ‘180 upon reflection’ en stond centraal voor de sprekers. We ontwikkelden een passende look and feel: van headers tot films en fotografie van sprekers.

BT website Videoposter 1920 x 1080 Ted X
Play
Play
BT website Videoposter 1920 x 1080 Ted X2
Play
Play